Vill du få dina naglar att sticka ut? Så här gör du

När det kommer till naglar finns det många alternativ för att sticka ut från mängden. Använder du gellack är ett av dessa alternativ att färga dina naglar i en annorlunda och unik design, men det finns också där om du använder akrylgel. I den här artikeln kommer vi att ge dig några tips på hur du får dina naglar att sticka ut.

Baby Boomer: Med denna trendiga look kan du få dina naglar att se naturliga ut men ändå sticka ut. Babyboomer är en design som gör det möjligt att kombinera två färger med en övergång mellan dem. Detta skapar ett graderat mönster som är lätt att skapa och ser bra ut.

Ränder och prickar: Med denna design kan du sticka ut från mängden. Det går att göra randiga eller prickiga mönster i många olika färger. Du kan prova något enkelt med två färger eller gå all-in med många olika varianter av roliga färger och nyanser.

Fransk manikyr: Den klassiska franska manikyren är en populär look som fortfarande håller. De flesta känner till den här stilen och vet hur man gör den. Det unika är dock att du kan lägga till en twist till din look genom att använda en annan färg på naglarnas toppar istället för den vanliga vita.

Glitter: Glitter är ett måste för alla fashionistas med gellacknaglar! Naturligtvis ser den här designen fantastisk ut och ger strålande glans till dina naglar. Du kan sätta glitter på hela eller delar av dina naglar och skapa ett magiskt mönster.

Marmornaglar: Detta är förmodligen den modernaste designen som finns. Med marmornaglar kan du skapa fantasifulla mönster med små detaljer som sticker ut från alla andra utseenden. Om du vill vara på modet är marmornaglar rätt väg att gå!

Som du kan se finns det många olika sätt att få dina naglar att sticka ut om du använder gellack. Experimentera och se vad som fungerar bäst för dig. Alla metoder är inte lika lätta.