Hitta nya snabblån på nätet

Snabblån är mycket användbart i många akuta situationer som du inte kan förutse. Snabblån kan användas för att betala räkningar som är försenade, oförutsedda utgifter och du kan passa på att göra ett kap när du inte har pengar på banken.

Nya gratis snabblån

Långivare använder sig av snabblån utan ränta för att locka till sig nya kunder – det kan vara bra att utnyttja om du inte har lust att betala dyra låneavgifter. Det var inte länge sedan man inte kunde låna mer än 500 kronor med snabblån, eller via internet, men idag kan du låna så mycket som 12000 kronor på detta sätt.

Ta en funderare innan du tar snabblån

Fundera på om du verkligen kan klara av att betala tillbaka ditt snabblån. Även ett gratis snabblån kan bli dyrt om du inte återbetalar i tid. Det förekommer även andra avgifter för lånet som du måste räkna med.

Hitta snabblån direkt på nätet

Ett snabblån har stora fördelar – du kan nämligen få in pengar direkt på ditt konto och använda det till vad du vill utan att långivaren ska fråga vad du ska ha pengarna till. Det är ganska vanligt idag med olika typer av snabblån, som ofta kallas för webblån, minutlån, mikrolån, internetlån osv.

Hur kan man få ett snabblån direkt?

Du kan göra en snabb sökning på internet och gå igenom de sidor som ger snabblån eller kolla i tabellen nedanför vilka långivare som erbjuder snabblån direkt. Det gör dig möjlighet att hitta det bästa snabblånet för dig.

Var noga med det finstilta

Om du ska ta snabblån, ha inte ha alltför bråttom med att skicka iväg ett sms till den första bästa långivaren. Ta din tid och fundera på om du har möjlighet att betala tillbaka snabblånet samt använd dig av tabellen nedanför. Det är ett enkelt sätt att spara pengar på.

Snabblån med skuldsaldo på nätet

Det är lätt att tro att det är omöjligt att få ett snabblån när man har skuldsaldo. Det är redan svårt att får lån med en betalningsanmärkning och om du har skuldsaldo är det ännu svårare. Dock inte omöjligt, om du inte har skuldsaldo hos Kronofogden. Då är det i princip omöjligt att få ett lån.

UC accepterar inte snabblån med skuldsaldo

UC – eller Upplysningscentralen – gör kreditkontroller åt andra företag som vill veta om du har skulder när du ansöker om snabblån. Det är i stort sett omöjligt att kringgå UC och det är inget vi rekommenderar eftersom det finns en anledning till att du hamnat där från början. Om du har ett skuldsaldo visar UC att du inte bara har en ekonomisk svacka, utan att du inte har kunnat betala tillbaka dina skulder.

Vad ska du göra då?

Det går faktiskt att få snabblån även med skuldsaldo hos några få kreditgivare. Nedanför hittar du en lista på alla kreditgivare som erbjuder snabblån. Testa och se vilka som släpper igenom dig genom kreditkollen. Tänk dock på att det är dyrare att låna hos dem och betungande att betala tillbaka flera skulder.