Lyssna på ljudböcker gratis

Ljudböcker har blivit alltmer populära de senaste åren. Många människor uppskattar att lyssna på böcker medan de utför andra sysslor, såsom att köra bil, städa hemmet eller träna på gymmet. Men att köpa ljudböcker kan bli dyrt i längden, särskilt om du är en flitig lyssnare. Därför erbjuder många ljudbokstjänster gratis provperioder, där du kan lyssna på ljudböcker utan kostnad under en begränsad tid. Nedan går vi igenom hur du kan lyssna på ljudböcker gratis online hos några av de största ljudboksföretagen.

Nextory:

Nextory är en av de största ljudbokstjänsterna i Norden, med över 200 000 böcker att välja mellan. De erbjuder en gratis provperiod på 30 dagar för nya användare, vilket ger dig gott om tid att utforska utbudet och se om tjänsten passar dig. För att registrera dig för provperioden behöver du bara ange din e-postadress och ett lösenord. När provperioden är över kan du välja att fortsätta använda Nextory mot en månatlig avgift.

Bookbeat:

Bookbeat är en annan populär ljudbokstjänst som har ett brett utbud av svenska och engelska titlar. De erbjuder en gratis provperiod på 45dagar, vilket ger dig tillgång till tusentals böcker utan kostnad. För att registrera dig för provperioden behöver du ange din e-postadress och din betalningsinformation, men du kan avbryta prenumerationen när som helst under provperioden och du kommer inte att debiteras.

Bokus Play:

Bokus Play är Bokus egen ljudbokstjänst, och de erbjuder också en gratis provperiod på 30 dagar. De har ett stort utbud av svenska titlar, och du kan lyssna på så många böcker du vill under provperioden. Precis som med Bookbeat måste du ange din e-postadress och betalningsinformation för att registrera dig för provperioden, men du kan avbryta prenumerationen när som helst utan kostnad.

Storytel:

Storytel är en annan av de största ljudbokstjänsterna i Norden, och de erbjuder en gratis provperiod på 14 dagar. De har ett stort utbud av svenska, norska, danska och engelska titlar, och du kan välja mellan att lyssna på böcker på svenska eller engelska. Precis som med de andra tjänsterna måste du ange din e-postadress och betalningsinformation för att registrera dig för provperioden, men du kan avbryta prenumerationen när som helst utan kostnad.

Sammanfattningsvis finns det flera ljudbokstjänster som erbjuder gratis provperioder för nya användare. Genom att utnyttja dessa erbjudanden kan du lyssna på ljudböcker gratis online under en begränsad tid, vilket ger dig möjlighet att utforska Nextory, Bookbeat och Bokus Play är tre stora aktörer på marknaden för ljudböcker i Sverige. Alla tre erbjuder en gratis provperiod på upp till 60 dagar för nya användare att testa deras tjänster. Genom att ansluta sig till en av dessa tjänster kan du få tillgång till tusentals ljudböcker online.