GPT Bästa fotbollsspelarna rankade 2023

Letar du efter de bästa fotbollsspelarna rankade 2023? Kolla in denna lista över de 10 bästa spelarna i världen, inklusive Lionel Messi, Kylian Mbappé, Erling Haaland, Robert Lewandowski och Kevin De Bruyne. Dessa spelare är alla otroligt talangfulla och har uppnått stor framgång på både klubbnivå och internationell nivå.

Inför fotbollssäsongen 2023/24 är här en titt på de 10 bästa fotbollsspelarna i världen, rankade baserat på deras nuvarande form, övergripande förmåga och påverkan på spelet.

Lionel Messi (Argentina) Lionel Messi anses allmänt vara den bästa fotbollsspelaren genom tiderna. Han har vunnit rekordmånga sju Ballon d’Or-utmärkelser och har lett Argentina till seger i FIFA-världsmästerskapet 2022. Messi är en begåvad spelskapare och målskytt, känd för sin otroliga vision, dribblingsförmåga och passningsskicklighet.

Kylian Mbappé (Frankrike) Kylian Mbappé är en av världens mest talangfulla unga spelare. Han är känd för sin otroliga hastighet, acceleration och avslutningsförmåga. Mbappé har vunnit Ligue 1-titeln fyra gånger med Paris Saint-Germain och utsågs till FIFA:s bästa unga spelare i VM 2018.

Erling Haaland (Norge) Erling Haaland är en annan av världens mest talangfulla unga spelare. Han är känd för sin otroliga fysik och målförmåga. Haaland har vunnit Bundesliga-titeln två gånger med Borussia Dortmund och utsågs till Bundesliga-toppscorer 2020-21.

Robert Lewandowski (Polen) Robert Lewandowski är en av världens bästa anfallare. Han är känd för sin otroliga positionering, avslutningsförmåga och luftstyrka. Lewandowski har vunnit Bundesliga-titeln åtta gånger med Bayern München och utsågs till FIFA:s världsspelare 2020.

Karim Benzema (Frankrike) Karim Benzema är en av världens mest erfarna anfallare. Han är känd för sin otroliga avslutningsförmåga, samspel och luftstyrka. Benzema har vunnit Champions League fem gånger med Real Madrid och utsågs till UEFA:s bästa manliga spelare 2021-22.

Mohamed Salah (Egypten) Mohamed Salah är en av världens bästa yttrar. Han är känd för sin otroliga hastighet, dribblingsförmåga och avslutningsförmåga. Salah har vunnit Premier League-titeln tre gånger med Liverpool och utsågs till PFA:s spelare av året 2017-18.

Neymar (Brasilien) Neymar är en av världens mest skickliga spelare. Han är känd för sin otroliga dribblingsförmåga, kreativitet och passningsskicklighet. Neymar har vunnit Champions League en gång med Barcelona och utsågs till FIFA Confederations Cup bästa spelare 2013.

Sadio Mané (Senegal) Sadio Mané är en av världens mest mångsidiga spelare i sporten. Han kan spela på antingen kant eller som anfallare. Mané är känd för sin otroliga hastighet, arbetskapacitet och avslutningsförmåga. Mané har vunnit Premier League-titeln en gång med Liverpool och utsågs till Afrikas bästa fotbollsspelare 2019.

Virgil van Dijk (Nederländerna) Virgil van Dijk är en av världens bästa försvarare. Han är känd för sin otroliga luftstyrka, positionering och passningsskicklighet. Van Dijk har vunnit Premier League-titeln en gång med Liverpool och utsågs till UEFA:s bästa manliga spelare 2018-19.