Städfirma i hela Sverige

Flyttstäda inte själv

Om du undrar om du ska städa din bostad själv eller betala för det, så kan jag med flera säga att tiden du måste lägga ned tar på krafterna och därför ska du inte flyttstäda själv. Idag så kan man boka till bra priser och ägna sin tid åt andra saker. När du flyttar har du nog mycket att göra, och med rabatterat pris från Skatteverket på 50% så ska du inte tveka, din fritid är också värd pengar. Överlåt flyttstädningen till vår städfirma, andas ut och kom till rätta i din nya bostad och vardag. Vi är experter på det vi gör så du kan hålla fokus på det du är bäst på.

  • Tidskrävande
  • Prisvärt
  • Enkelt

Flyttstädning är ett måste efter en flytt

Du kanske har ägnat dagar åt att packa och flytta husgeråd och möbler. Du kanske till och med fått ta semester för att hinna för att inte prata om alla kvällar och helger som du haft för att tömma din gamla bostad för att flytta in i ditt nya hem. När sista lasset har gått, har du ett tungt moment kvar, fler dagar av städning av din gamla bostad. Det är då värt att anlita Anettes Flyttstädning Sverige AB så att du trygga händer kan lämna städningen och få spendera din dyrbara fritid med att bosätta dig i din nya bostad och överlämna den gamla till nya ägare och med gott samvete.

Prisvärda flyttstädningar av städfirma i Sverige

Söker du en flyttstädning så finns vi i dessa orter nedan med omnejd, vi finns för er dygnet runt året om. Hos oss får ni allt från en snabb offert till en smidig bokning. Vi lämnar även en städgaranti på 7 dagar så det ska vara tryggt för er att anlita oss om hyresvärd eller inflyttande inte är nöjda.

Så bokar du våra tjänster

Efter att du fått din offert så får du även med en länk till vårt bokningsformulär. Fyll bara i formuläret för att boka din flyttstädning. Ange dina kvadratmetrar såsom boyta och biyta såsom balkong, förråd, garage, ja allt som räknas utom bostad. Vilka datum som vi kan få tillgång till din bostad, så får du snabbt en bokningsbekräftelse med datum som vi tar oss an din flyttstädning. Du får av oss en grundlig städning och som är marknadsmässigt prisvärd.Du får även en städgaranti så du tryggt kan överlåta din gamla bostad till nästa skinande ren och väldoftande.